Miasto Side i rejs jachtem Seher (2023)

Miasto Side i rejs jachtem Seher (1)Miasto Side i rejs jachtem Seher (2)Miasto Side i rejs jachtem Seher (3)Miasto Side i rejs jachtem Seher (4)Miasto Side i rejs jachtem Seher (5)Miasto Side i rejs jachtem Seher (6)Miasto Side i rejs jachtem Seher (7)Miasto Side i rejs jachtem Seher (8)Miasto Side i rejs jachtem Seher (9)

+ 6

+ 4

Strona główna

/

Turcja

/

Belek: atrakcje

/

Miasto Side i rejs jachtem Seher

Wycieczki jednodniowe

Łodzie

Jedzenie i napoje

Bezpłatne anulowanie

Miejsce: Belek

Czas trwania: od 4 godziny do 8 godzin

Język: Niemiecki, Angielski

Akceptowany voucher na urządzeniach mobilnych

Wycieczka z przewodnikiem

Natychmiastowe potwierdzenie

Wliczono posiłek

E-Voucher

Odbiór z hotelu

Główne atrakcje

 • Wycieczka po starożytnym mieście Side
 • Rejs jachtem
 • Przystanek na pływanie
 • Gwarantowany leżak

Potrzebujesz pomocy?

Potrzebujesz pomocy w dokonaniu rezerwacji? A może po prostu chcesz zadać kilka pytań? Niezależnie od powodu skontaktuj się z nami bez wahania.

Godziny pracy: Nasz zespół jest dostępny 24 h/7

Numer telefonu: +48 22 152 14 69

Dlaczego wybrać TUI Collection

Nasze atrakcje zostały zaplanowane ze szczególną starannością, dzięki czemu w pełni wykorzystasz każdą podróż.

Niepowtarzalne atrakcje

 • Zaprojektowane przez nas - zaufanego lidera w branży turystycznej
 • Prowadzone przez naszych sympatycznych przewodników-ekspertów i załogę
 • Wysoko oceniane przez klientów

Dopracowane szczegóły

 • Zgodność z globalnymi standardami zrównoważonego rozwoju
 • Wsparcie dla lokalnych społeczności
 • Organizatorzy przestrzegający naszych wysokich standardów

Gwarancja najniższej ceny

 • Bezkonkurencyjna cena i brak ukrytych kosztów
 • Gwarancja najlepszego stosunku ceny do jakości
 • Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 24 godzin wcześniej

Ta atrakcja spełnia kryteria Światowej Rady Zrównoważonej Turystyki

Opis wycieczki

Ta wycieczka łączy zwiedzanie i relaks. Dzień zacznie się od zwiedzania z przewodnikiem ruin starożytnego miasta Side, a następnie udasz się do portu na rejs jachtem. Z napojami wliczonymi w cenę i wieloma przystankami do pływania, ten rejs to prawdziwa rozkosz.

Pierwszy przystanek to Side, z którym związany był sam Aleksander Wielki. Są tu ruiny Bramy Wespazjana, świątynia Apolla i teatr. Side znajduje się nad Morzem Śródziemnym i jest jednym z najpiękniejszych skarbów archeologicznych w Turcji.

Następnie pora na dobrą zabawę w promieniach słońca. Wystarczy zabrać ze sobą kostium kąpielowy oraz ręcznik i relaksować się w promieniach słońca na pokładzie. Kapitan od czasu do czasu zarzuci kotwicę, będzie więc okazja do popływania. Głód zaspokoi smaczny lunch. Wszystkie lokalne napoje wliczone są w cenę.

Czytaj więcej

Wliczone w cenę

Przejazd łodzią typu gulet

Lunch

Świeże owoce

Open bar serwujący lokalne napoje

Transport

Przewodnik

Leżak

Napoje

Lokalizacja

Wybierz swój punkt odbioru na mapie

Dostawca

TANTUR TURIZM SEYAHAT A.S

Polityka anulowania

Odbierz zwrot w wysokości 100%, jeżeli anulujesz rezerwację najpóźniej na 1 dzień przed rozpoczęciem aktywności.

Ważne informacje

 • Wszystkie godziny są orientacyjne i mogą ulec zmianie
 • Prosimy o zapakowanie stroju kąpielowego oraz kremu z filtrem UV
 • Prosimy o zapakowanie nakrycia głowy
 • Wycieczka nie jest dostosowana do potrzeb osób poruszających się na wózku inwalidzkim

Czytaj więcej

Opłata za rezerwację

Dobra wiadomość! Ta rezerwacja nie wymaga żadnych dodatkowych opłat.

Co inni mówią o tej atrakcji

0%

0%

0%

0%

0%

Niestety, nie udało nam się znaleźć żadnych opinii na podstawie podanych filtrów

Może zainteresuje Cię również

Miasto Side i rejs jachtem Seher (10)

Billetter og arrangementer

Entrance ticket to a digital universe experience in Antalya

Are you ready to go on a virtual universe journey? If so, this entrance ticket is ideal as it will light up all your senses.

Bezpłatne anulowanie

Øjeblikkelig Bekræftelse

od:

260,00DKK

Miasto Side i rejs jachtem Seher (11)

Udflugter & dagsture

Sommerudflugt til Pamukkale og Hierapolis med Salda-søen

Denne sommerudflugt tager dig med til Pamukkale, som betyder "bomuldslot" på tyrkisk, og du vil se hvorfor, så snart du ser det magiske landskab. På vej, dybt ind i det anatolske landskab, besøger vi også Hierapolis, Salda-søen og Kleopatras bassin. Muzaffer, en af vores lokale guider, siger: Sagnet siger, at Cleopatras pool var hemmeligheden bag hendes skønhed. Jeg ved ikke om det er rigtigt, men det er et inspirerende sted at bade. I det termiske vand er der sammenstyrtede søjler og marmorrester, der dateres tilbage til Kleopatras tid. De blev ødelagt under et jordskælv i det 7. århundrede".Vi forlader Antalya tidligt om morgenen og ankommer til Salda-søen efter et par timers kørsel i de sceniske landskaber. Søen er blevet sammenlignet med Maldiverne på grund af dens lange hvide strande og det blåtonede vand. Der bliver tid til at tage nogle billeder af dette overjordiske sted. Vi tager til Pamukkale for at spise frokost. Bagefter kan du få et glimt af de skinnende hvide kalkstensterrasser, der ligner iskolde stalaktitter, der drypper fra bassiner med himmelblåt vand.På toppen af disse kalkaflejringer ligger Hierapolis, som er på UNESCO's Verdensarvsliste. Gå gennem den byzantinske indgangsport og bliv forundret over ruinerne, mens du slentrer mod det store teater. Det er en uforglemmelig oplevelse. Slap derefter af med en dukkert i det varme vand i Kleopatras antikke bassin, hvor du svømmer mellem antikke søjler. Middag på en skovrestaurant på hjemvejen er inkluderet. Og desuden er der for hvert salg af denne oplevelse en donation til CYDD, en velgørenhedsorganisation, der hjælper med uddannelse af underprivilegerede børn i Tyrkiet.

Bezpłatne anulowanie

Dostępne w:

de,en,fr,nl,pl

4,1/5

(7)

od:

885,00DKK

Miasto Side i rejs jachtem Seher (12)

Aktiviteter

Antalya udforskning med familien i Ahmetler-kløften

Dette er det utæmmede Anatolien i sin reneste, mest rå og vilde form. Vi rejser dybt ind i landskabet til Ahmetler-kløften til en actionfyldt dag med svømning, dykning og klippespringning i hjertet af Taurusbjergene. Desuden kan du vælge mellem tre familievenlige ruter. Çinar, en af vores lokale guider, siger: "Moder natur har skabt et naturligt vandland i kløften - en klatresti i vand, hvor du endda kan se Aladdins sko. Det er en spændende oplevelse".Ahmetler-kløften ligger langs Karpuzçay-floden og er et mystisk sted, hvor skulpturelle sandstensklipper tårner sig op over dig, og hvor klare kilder kommer frem af ingenting. Naturlige bassiner giver dig lyst til at svømme og opdage klippeformationerne, skabt af millioner af års erosion. Vi starter turen med at begive os dybt ind i dette eventyrlige landskab med den lokale ekspertguide. Der er ruter, der passer til alle aldre, fra 7 år og opefter. Forvent en fantastisk dag for hele familien.Du vil klatre, dykke, svømme, hoppe og opleve kløften som aldrig før. Efter oplevelsen får I serveret en typisk tyrkisk "mangal"-frokost med lokale råvarer, frisk fra grillen. Desuden får I mulighed for at se en video af jeres oplevelse, og børnene får et certifikat ved dagens afslutning for at fejre deres præstationer. Vær med til fejre naturen nær Antalya.

Bezpłatne anulowanie

Dostępne w:

de,en

4,6/5

(1)

od:

587,00DKK

Miasto Side i rejs jachtem Seher (13)

Udflugter & dagsture

Bådtur på Karacaören-søen og besøg i Karatas-hulen

Denne rundtur byder på nogle af Tyrkiets smukkeste steder, et landbrugsmarked, en madlavningsdemonstration og besøg hos en berømt te-dame. Det er en 100 % tyrkisk oplevelse. Du kan også køle dig af ved den naturskønne Karacaören-sø og udforske Karatas-hulen efter en frokost ved søen. Muzaffer, en af vores guider, siger: "Som en lokal er det et af mine yndlingssteder at guide rundture til. Der er fantastisk natur, god mad, ægte tyrkisk handelskultur og en afslappende bådtur i ro og fred".Vi kommer i den rette lokale stemning ved at besøge et landbrugsmarked, og det er en god mulighed for at møde de lokale, mens du søger gennem boderne med friske produkter fra det omkringliggende landskab. Derefter går turen videre til Karacaören-søen, der er omkranset af kløft fuld af vegetation, der lokalt er kendt som "Ravkløften". Vi glider over vandet i en miljøvenlig og solcelledrevet båd, og der er også mulighed for at svømme.Efter svømmeturen er der en demonstration af traditionel madlavning til frokosttid, efterfulgt af muligheden for at møde en berømt te-dame. Hun er en ægte personlighed og noget af en lokal legende. Vi runder rundturen af med et besøg i Karatas-hulen, hvor man kan udforske dens labyrint af underjordiske gange, det underjordiske bassin og lær legenden om Elif og Kerim, som betragtes som Tyrkiets egen Romeo og Julie, der gemte sig fra deres familier i hulen. De lokale tror også, at hulens mudder har helbredende egenskaber. For hvert salg af denne oplevelse er der en donation til CYDD, en velgørenhedsorganisation, der hjælper med uddannelse af underprivilegerede børn i Tyrkiet.

Bezpłatne anulowanie

Dostępne w:

de,en

5/5

(1)

od:

439,00DKK

Miasto Side i rejs jachtem Seher (14)

Aktiviteter

"Denne rundtur er gennemsyret af mytologi," siger Muzzafer, en af vores guider. "Alexander den Store tilbragte en vinter i den antikke by Phaselis, mens guderne og gudinderne fra toppen af Olympos-bjerget kiggede ned og ønskede, at de var i hans sted". Historien fylder på denne rundtur, og den oplever du på Phaseli, og så kan du også nyde panoramaudsigt fra en tur med Olympos-kabelbanen. Desuden er der tid til at besøge nogle af Antalyas mest afsondrede strande og en frokost på en bjergtop.Først vil vi besøge den gamle græske og romerske by Phaselis. Den ligger spredt ud omkring et skovområde og tre små bugter på den lykiske kystlinje og rummer imponerende fortidslevn fra den klassiske æra. Hadrians Port, teatret og akvædukten er blandt de mest bemærkelsesværdige monumenter på den guidede rundvisning. Desuden har du mulighed for at slentre rundt blandt ruinerne af tidligere butikker og hovedgaden. Der er også fri tid til at besøge strandene, så husk badetøjet. Og som baggrund for det hele ligger Bey-bjergene smukt i det fjerne, og nationalparken der er din næste destination.Du kører gennem skyerne til toppen af Olympos-bjerget, også kendt som Tahtali, på en af de længste kabelbaner i verden, da den er mere end 4 km lang. På toppen, som ligger 2365 m over havets overflade, har du masser af tid til at nyde 360-graders panoramaudsigt fra udsigtsplatformene, ligesom antikke guder og gudinder plejede. Som afslutning på oplevelsen kan du nyde frokost med spektakulær natur som ekstra tilbehør.

Bezpłatne anulowanie

Dostępne w:

de,en,fr,nl,pl

od:

632,00DKK

Miasto Side i rejs jachtem Seher (15)

Aktiviteter

Taurusbjergene på rundtur med Karatas-hulen og Karacaören-søen

Køl af med en dag i Taurusbjergene i Tyrkiet. For eksempel med køligt mudder i Karatas-hulen og vask det hele af med en våd og vild vandkamp ombord en off-road bus. Og efter en frokost ved søen er der en sejltur på Karacaören-søen, som afsluttes med en svømmetur. Emre, en af vores lokale guider, siger: "Karatas-hulen er stedet, hvor de to elskende Elif og Kerim flygtede fra vrede landsbyboere. Da de lokale troede, at djævelen boede der, turde ingen sætte foden indenfor. Elif og Kerim drak vand fra dens kærlighedsfontæne. Hvis du drikker af den under dit besøg, vil dit kærlighedsliv blive styrket".Først vover du dig ind i Karatas-hulen og udforsker dens labyrint af underjordiske gange. Se en underjordisk sø og smør dig derefter ind i en revitaliserende muddermaske fra et naturligt bassin. Det siges at gøre underværker for din hud, og ifølge de lokale har den helbredende egenskaber. Du vil lære legenden om Elif og Kerim - Tyrkiets egen Romeo og Julie - som gemte sig fra deres familier i netop denne hule.Derefter er det tid til at skylle det helbredende mudder af, gør vi det med stil med en vandkamp fra bagsædet af en åben bus, mens vi drøner gennem Taurusbjergene. Derefter går turen videre til et af Tyrkiets skønne steder inde i landet, nemlig Karacaören-søen, der er omkranset af grønne bjergtoppe. Når sulten melder sig, sætter du dig ned til en frokost ved søen med frisk tilberedte, typiske lokale retter. Derefter sejler vi over vandet i en miljøvenlig solcelledrevet båd. Vi kaster anker, og du kan køle dig af med tid til at svømme og nyde stilheden, inden du vender tilbage udgangsstedet.

Bezpłatne anulowanie

Dostępne w:

en

4/5

(1)

od:

439,00DKK

Miasto Side i rejs jachtem Seher (16)

Udflugter & dagsture

Rundtur til Kekova, Myra og St Nicholas med frokost og bådtur

Autentisk køkken, en forsvunden by og julemanden, denne eventyrlige rundtur byder på en eklektisk blanding af attraktioner. Du kan smage lokale retter i Beymelek, sejle langs kysten til øen Kekova og dens sunkne by og derefter besøge kirken St Nicholas og den antikke by Myra. Ahmet, en af vores dygtige lokale guider, siger: "Dagens højdepunkt for mig må være den ødelagte lykiske by Myra. De klippeudskårne friser med maskerne og de stablede grave, der er hugget ind i klipperne, er et enestående syn. Det tager stadig vejret fra mig, at dele af dette sted menes at være omkring 2500 år gammelt".Vi fortsætter og stopper for at smage på lokale specialiteter, der er dyrket økologisk i landsbyen Beymelek fra den osmanniske periode. Derefter sejler du til Kekova-øen, et beskyttet område, der er berømt for sine undervandsruiner. Det er levn fra den gamle by Simena, som delvist blev oversvømmet af et jordskælv i det 2. århundrede. Der er også tid til en svømmetur i de varmere måneder - vandet er klart og indbydende - det ville være svært at modstå en dukkert i havet. Men hvis vejret ikke tillader en bådtur, er der i stedet mulighed for et besøg på det fascinerende Demre-museum.Efter en velsmagende frokost med typiske retter frisk tilberedt på en lokal restaurant er det tid til at besøge kirken til St Nicholas, der i dag er bedre kendt som julemanden. Til sidst har du tid til at besøge stedet for den antikke by Myra for at udforske det velbevarede amfiteater og se de udsøgt udskårne klippegrave højt oppe på klippevæggen.

Bezpłatne anulowanie

Dostępne w:

de,en,fr,nl,pl

od:

736,00DKK

Miasto Side i rejs jachtem Seher (17)

Udflugter & dagsture

Privat rundvisning i antikke Sagalassos

Sagalassos ligger i en fjerntliggende region i det sydvestlige Tyrkiet, og dens isolerede beliggenhed har været med til at gøre det til en skjult perle. Det var en vigtig by for både Alexander den Store og det gamle Rom, og du kan opleve dette utroligt velbevarede arkæologiske sted med et fotostop ved Karacaören-søen og et besøg på Burdur-museet som ekstra bonus.Vi rejser nordpå gennem det tyrkiske landskab på denne private rundtur, hvor du starter på et af verdens største arkæologiske steder. Men først er der et stop for at beundre Karacaören-søen, et af de smukkeste steder i Tyrkiet.Ved ankomst til Sagalassos venter der en rundvisning i de imponerende ruiner på bjergtoppen. Omgivet af smuldrende søjler, villaer, templer og vigtige seværdigheder såsom byens centrum og det hellenistiske teater er det som at vandre gennem siderne i en historiebog. Efter frokost kan du tage på en vandretur i det nærliggende Burdur og nyde et besøg på byens museum få endnu mere at vide om regionens fortid.

Bezpłatne anulowanie

Dostępne w:

de,en

od:

929,00DKK

Miasto Side i rejs jachtem Seher (18)

Aktiviteter

Vil du have en perfekt kulør mens du prøver noget nyt? Så er en tur i et hammam eller tyrkisk bad lige noget for dig. Hammam har eksisteret i Tyrkiet siden oldtiden, og det gav lokalbefolkningen mulighed for at slappe af og blive plejet. Det er også en perfekt mulighed for at få skrubbet huden – og så giver det en flottere kulør bagefter.

Bezpłatne anulowanie

Dostępne w:

de,en

4,2/5

(24)

od:

134,00DKK

Miasto Side i rejs jachtem Seher (19)

Seværdigheder & guidede rundture

Rundtur i den antikke by Side med højdepunkter inklusiv Apollontemplet

Den antikke by Side har næppe ændret sig, siden de legendariske elskende Antonius og Kleopatra opholdt sig her. Opdag en af det sydlige Tyrkiets bedst bevarede hemmeligheder med denne lille grupperundtur. Du får mulighed for at tage billeder ved Apollontemplet, opleve det store romerske teater og udforske det moderne Side. Som Muzaffer, en af vores guider, siger: "Du vil gå rundt i historien. På vej til Apollontempel er der glasgange over de antikke romerske gader".Sides beliggenhed, på en kompakt lille landtange, er så romantisk, som det kan blive. Vores lokale ekspertguide vil fortælle dig den lange historie om denne engang travle romerske havn. Du vil opleve markedspladsen, hvor der blev handlet med slaver, det byzantinske hospital og Vespasian-porten. Det antikke teater, som stadig bruges i dag, er et uforglemmeligt syn, for det havde plads til op til 20.000 tilskuere. Besøg også det tidligere badehus, som nu er et museum med en lille og dog imponerende samling af artefakter, der er gravet op her.Et af de mest fotograferede steder her er Apollontemplet. Legenden siger, at dette hellige sted ved havet, fra det andet århundrede, var en gave fra Antonius til Kleopatra. Lige ved siden af ligger Athenastemplet, og her bør man finde frisen med medusahoveder. Når du har udforsket ruinerne, er der fri tid i det moderne Side, hvor du kan købe en lækker sprød kebab i en af gadeboderne eller prutte om gode tilbud i de små basarer i sidegaderne. Desuden er dette en rundtur i en lille gruppe, så du bedre kan følge guiden og have en mere intim oplevelse af området.

Bezpłatne anulowanie

Dostępne w:

de,en,fr,nl

4,6/5

(6)

od:

327,00DKK

Miasto Side i rejs jachtem Seher (20)

Belek

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Greg Kuvalis

Last Updated: 18/07/2023

Views: 6770

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Greg Kuvalis

Birthday: 1996-12-20

Address: 53157 Trantow Inlet, Townemouth, FL 92564-0267

Phone: +68218650356656

Job: IT Representative

Hobby: Knitting, Amateur radio, Skiing, Running, Mountain biking, Slacklining, Electronics

Introduction: My name is Greg Kuvalis, I am a witty, spotless, beautiful, charming, delightful, thankful, beautiful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.